Nejnovější recenze ze sekce Zahradní lavice
lavice je pěkná, pohodlná, stabilní a lehce se dá smontovat. Dobrá kvalita za nižší cenu, pouze je nutné ji ošetřit olejem, dodávána bez ošetření.
Ve srovnání s teakem je lehčí na manipulaci ( při sekání trávníku) nám vyhovuje. Nosnost 220 kg dostačuje.
Rychla komunikace a doruceni. Zbozi odpovida popisu a je kvalitni. Byla uz druha objednavka, prvne voliera na papapousky taktez spokojennost. Znovu se rada vratim.
- kvalita
- kvalita
Měkké dřevo
ROJAPLAST ROYAL parková lavice 170cm
Přidáno: 12. března 2024
(naposledy upraveno 7. dubna 2024)
Zakoupeno v Nejlevnější Zboží.cz
- snadná montáž
- Pevná lavice
- Pěkné provedení, naprostá spokojenost
- Vše dle webu
pevné, pohodlné
- Lehká, hezká
Vč6 jsem ji šložila a hned vyzkoušela posezení s kávičkou, super
- lavička vykazuje pohyb a průhyb pči zatížení 100kg takže propagovaná nosnost 240kg je vtip musím ji zpevnit aby šla používat
po zakoupení lavičky je vhodné zakoupit vhodná dřevěná prkna a vyměnit
- Litina je hezká
- Kovové prvky křívé, nátěr velmi špatný, jen na vrchní straně a na bocích tam, kam stekl
Až obrousím nátěr, natřu pořádně a lavičku sestavím, bude hezká...
Litinové části lavičky jsou pouze hrubé odlitky bez jakékoliv úpravy kovu, takže je potřeba je v místech ostrých výstupků dobrousit flexou a pak nastříkat barvou.
Dřevěné laťky pak přes pěkný nátěr jsou místy "drhnoucí"- chlupaté ale snadno doladitelné.
Návod je velmi jednoduchý , možná by zasloužil písemný komentář pro naprosté laiky.
Koupě vcelku odpovídá na první pohled i kvalitě, další ukáže čas.
- Nedobroušené sváry
Jinak, cena odpovídá kvalitě. Pro mě na zahradu dostatečné. Doporučuji.
Divero 50388 teak
Přidáno: 14. února 2024
(naposledy upraveno 14. února 2024)
Zakoupeno v Kokiskashop
Zakoupeny dvě lavice, jedna poškozená , reklamace proběhla rychle a s brzkou dodávkou nového zboží. Čekáme jen na vratku za reklamační poštovné.
Snadná montáž a pěkná barva dřeva mě potěšila. Rozumná cena a za to přiměřená kvalita.
- Kvalitní výrobek
- opravdu masivní lavička, konstrukčně dobře udělaná.
- Výrobce nesmyslně do nalakované latě zapustil vratové šrouby, čímž poškodil ochranný lak a vytvořil místo, kde se bude usazovat voda a okolí šroubu uhnije.
Před smontováním doporučuji ošetřit vyvrtané díry vhodným olejovým lakem, případně zbytečně zapuštěné šrouby zalít vhodnou hmotou.Pak bude lavička určitě dobře sloužit.
kvalitní a podle požadavku
- Lavice vypadá velice hezky a zdá se, že bude i stabilní
- Trochu pracnější montáž.
Jeden díl byl prasklý, ale celkem brzy byl dodán náhradní. Museli jsme zvětšit jeden otvor. Lavice je ale velice pěkná a jsme s ní spokojeni.