Nejnovější recenze ze sekce Zahradní lavice
- Lavice z pořádného masivu a jednoduchá montáž.
- jednoduchá montáž, vypadají moc hezky i se na nich dobře sedí, na nohách jsou aretační kolečka, je možnost je srovnat, když to je potřeba
- Lehké, snadno přemístitelné
- Dobrý poměr cena/kvalita
- Tenké latě
- pohodlne sa sedí
Poměrně snadná montáž. Překvapilo mě, v jak malé bedně to došlo! A sedí se na ní moc dobře!
- Kvalitní lavička, jednoduchá montáž
- nízká váha
- jednoduché na složení = srozumitelný návod
- hezká barva (mám hnědou)
- 100% plast - až doslouží, jen se rozebere/rozláme a dá do kontejneru na plast
- jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží, nevypadá to až tak úplně pevně
- Některé spoje mi nepřijdou úplně promyšlené - při budoucím používání se obávám vylomení
- Několik otvorů jsem musela "vyčistit" zalamovákem, abych je mohla použít - špatně vylisovano/očistěno
Sama jsem to dokázala složit pod 3 hodiny jen s návodem (ovšem čtení technických nákresů mi celkem jde). Sedačka je velmi pohodlná a prostorná, moc příjemná výška sedu.
Na složení není potřeba moc místa, stačí prostor, kam sedačku pak umístíte + kousek navíc pro manipulaci a rozložení dílů.
Co mě dost vyděsilo (a stále nad tím přemýšlím) - bylo tam obrovské množství dílů navíc. Hlavně šroubů. A ne, opravdu už nikam nepasují, jsou prostě navíc. Jediné vysvětlení - hned první šroub jsem při dotahování zlomila (vše je s plastu), tak asi výrobce počítal rovnou s náhradními.
- Ne moc kvalitní nalakování a vrchní povrch dřeva poškrábáný
Nejlepší návod na sestavení, co pamatuji. Zvládla jsem sama jako stavebnici, necelá hodinka a lavice stála na zahradě. Bytelná, pohodlné sezení, hezká.
Kvalitné, účelné a spratné
super
Lavice je pohodlná,praktická, jen nám trochu dala zabrat montáž.
- Přijatelná cena
Velmi pěkná stabilní lavička. Budeme zakrývat proti povětrnostním vlivům.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Produkt máme krátkou dobu a odpovídá ceně výrobku
Zatím spokojenost.
- dobrý poměr cena/výkon
- spoje na sedáku jsou u latí nedostatečné, jsou uchyceny jen špičkami vrutů, časem může dojít k uvolnění.
- vyhovuje požadavku (hlavně na nosnost)
- pohodlná na sezení (doplnili jsme o sedáky)
- velmi výhodné opěrky
- není natřená, ale s tím jsme počítali, již slouží svému účelu
zatím plně vyhovuje
- spokojen
Nemôžem hodnotiť, nakoľko mi lavička do dnešného dňa nebola doručená.