House Nordic Barcelona hnědá 90 cm 1401011

60 %

Popis produktu

Parametry produktu

Druh materiálu
dřevo

Recenze

  • , zakoupeno v iodesign

    Nedoporučuje produkt

    20 %

    "Recyklované" dřevo, je staré, zničené, děravé, rozežrané a záplatované. Středová spojnice nohou kratší, takže nelze sešroubovat. Navíc obchod se nemá k nápravě.

Parametry produktu

Druh materiálu
dřevo

Popis produktu

O PRODUKTU Designová dřevěná lavice BARCELONA od dánské značky nádherného skandinávského nábytku HOUSE NORDIC. BARCELONA je velmi zajímavá dřevěná lavice, která je kompletně vyrobena z recyklovaného teakového dřeva. Má 4 navzájem propojené nohy a vrchní sedák s rozměry 90x25 cm. Díky materiálu z recyklovaného teaku jde o ekologický produkt, u nějž jsou vidět všechny předchozí nedokonalosti dřeva jako díry či praskliny. Díky teaku lze použít v interiéru i exteriéru. S ČÍM SLADIT Tato lavice je velice krásný a unikátní výrobek do moderního, rustikálního či jiného interiéru i exteriéru. Krásně využijete jako lavici k vašemu jídelnímu stolu ať v moderním bytě, tak i na venkovském sídle. Využít můžete také jako lavičku před vaší chalupou nebo na terase vašeho domu. Krásně sladíte s dalšími výrobky v podobném odstínu dřeva. KLADY A ZÁPORY Klady ✅ Nádherný design ✅ Krásné zpracování ✅ Kvalitní materiály ✅ Unikátní výrobek ✅ Široké využití Zápory ❌ Recyklované dřevo -

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

0zákazníků doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
60 %
průměr z 2 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
1 ×
  • , zakoupeno v iodesign

    Nedoporučuje produkt

    20 %

    "Recyklované" dřevo, je staré, zničené, děravé, rozežrané a záplatované. Středová spojnice nohou kratší, takže nelze sešroubovat. Navíc obchod se nemá k nápravě.

{"Oblíbené kategorie":[["Přípravky pro péči o rty","https://pece-o-rty.heureka.cz/"],["Helmy na motorku","https://prilby.heureka.cz/"],["Atomizéry, clearomizéry, cartomizéry do e-cigaret","https://atomizery-do-e-cigaret.heureka.cz/"],["Ovladače a spínače pro chytrou domácnost","https://ovladace-a-spinace-pro-chytrou-domacnost.heureka.cz/"],["Drogerie","https://drogerie.heureka.cz/"],["Interiérové dveře Vilen Door","https://interierove-dvere.heureka.cz/f:14702:40246751/"],["Nabíječky k aku nářadí se dvěma akumulátory","https://sady-baterii-a-nabijecek-k-aku-naradi.heureka.cz/f:34024:135154/"],["Nafukovací stany","https://stany.heureka.cz/f:26032:1/"],["Kojící polštáře s dutým vláknem","https://kojici-polstare.heureka.cz/f:16783:1619326/"],["Motorové čluny","https://cluny.heureka.cz/f:30483:1/"]],"Vybrané značky":[["Zahradní lavice AZ-obchod","https://zahradni-lavice.heureka.cz/f:12042:56621699/"],["Zahradní lavice Skagerak","https://zahradni-lavice.heureka.cz/f:12042:56621747/"],["Zahradní lavice Hay","https://zahradni-lavice.heureka.cz/f:12042:41220100/"],["Zahradní lavice Advas","https://zahradni-lavice.heureka.cz/f:12042:450924/"],["Zahradní lavice Garden Place","https://zahradni-lavice.heureka.cz/f:12042:383116/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat správný tejp?","https://tejpy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-spravny-tejp/"],["Jak vybrat požární hlásič?","https://pozarni-hlasice.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pozarni-hlasic/"],["Jak vybrat airsoftové střelivo?","https://airsoft-strelivo.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-airsoftove-strelivo/"]],"Vybrané produkty":[["Singing Rock Hector screw BC","https://karabiny.heureka.cz/singing-rock-hector-screw-bc/"],["Vtech Kidi Secret Safe Můj tajný deník","https://interaktivni-hracky.heureka.cz/vtech-kidi-secret-safe-muj-tajny-denik/"],["Dres VFstyle gymnastický černá","https://divci-tanecni-sukne-a-dresy.heureka.cz/dres-vfstyle-gymnasticky-cerna/"],["DJI OSMO Mobile DJI0658","https://drzaky-do-auta.heureka.cz/dji-osmo-mobile-dji0658/"],["Naty Nature Babycare Eco dětský šampon 200 ml","https://detske-sampony.heureka.cz/naty-nature-babycare-eco-detsky-sampon-200-ml/"],["Dobrá záložka 37 - Legolas","https://zalozky-knihy.heureka.cz/dobra-zalozka-37-legolas/"],["Ortega OCAPOUKE-SBK","https://kapodastry.heureka.cz/ortega-ocapouke-sbk/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}